Залухів: молитвами відзначили храмове свято

25 Листопада 2017, 21:17
3549 Джерело: https://www.facebook.com/groups/1352117004823996/?fref=ts

Чимало прихожан прийшло на молитву до місцевої Свято-Миколаївської церкви.

Нещодавно,21 листопада, у день святкування Собору Архістратига Михаїла та всіх Небесних Сил безплотних, прихожани Свято-Михайлівської церкви молитовно відзначили храмове свято, – повідомляє спільнота «Православна Ратнівщина» на своїй сторінці у Facebook.

Божественну літургію очолив протоієрей  Володимир (с.Броди), якому  співслужив настоятель храму ієрей Володимир та священики із Гірниківського, Шацького та Турійського благочинь.

Особливістю празнику стало те, що на запрошення настоятеля приїхав священик Андрій (Дайнека), котрий 11 років назад був настоятелем цього храму .У своїй проповіді священик наголосив берегти нашого ангела-охоронця та дбати про те, щоб наші думки і дії були угодними Богу.

Після цілування спущеної ікони «Почаївської» парафіяни старшого віку обступили отця Андрія, просили благословіння, розпитували про його теперішнє служіння та з вдячністю згадували ті декілька років його пастирства у Залухові.

Також настоятель храмуза заслуги перед церквою нагородив Бухвала Павла Федоровича відзнакою Митрополита Володимира.

Традиційно відбувся хресний хід навколо храму, після якого протоієрей Володимир привітав парафію від імені благочиного та побажав здоров'я, миру та любові усім присутнім.


Ікона «Почаївська»
Ікона «Почаївська»



Нагородження Бухвала Павла
Нагородження Бухвала Павла


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром