На Ратнівщині розпочато ремонт доріг КПП Гута-Заболоття-Здомишель та Тур-Заболоття

24 Листопада 2017, 17:00
4270 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5369-rozpochaly-remont-dorohy-kpp-huta-zabolottia-zdomyshel-na-ratne-ta-tur-zabolottia

Тепер на цьому клаптику дороги буде краще проїжджати.

Вчора, 23 листопада,працівники філії «Старовижівського автодору «Дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» приступили до ремонтних робіт, – інформують на сайті Ратнівської РДА.

«Хто стукає, тому відчиняють.Ми знаємо, яка складна ситуація із станом доріг в районі. Проте в такий непростий час влада робить усе можливе задля покращення технічного стану доріг», – розповідає Заболоттівський голова Валерій Свіржевський.

Також Валерій зазначив, що роботи розпочалися завдяки сприянню голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, депутата обласної ради Володимира Бондаря та голови райдержадміністрації Андрія Харламповича.

«На сьогоднішній день використовуємо в достатній кількості спецтехніки та людський ресурс, тому сподіваємось вже завтра приступимо до дороги у напрямку на Тур», – повідомив про свої плани майстер Старовижівського автодору Адам Герасимук.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024